Inrepe 
INREPE, S.L. és una empresa de fabricants e instal·ladors de tot tipus de productes d’alumini de primeria linea amb més de 15 anys d’experiència en el sector.

Els inicis és van centrar principalment en la carpinteria d’alumini, però a dia d’avui hem ampliat la nostra oferta de productes i nous materials atenen a les necessitats dels nostres clients, les demandes del mercat i les novetats tècniques.

La nostra preocupació en el moment d’escollir, tant el disseny com la matèria prima, sumat a l’experiència en el ram de l’alumini, fa que els nostres productes siguin de qualitat i els més adequats per cada cas.

En l’actualitat, INREPE, .SL. compte amb una amplia cartera de clients que confien en nosaltres per trobar solucions pràctiques a problemes reals.

Grans i petites empreses, tant del camp públic com el privat, s’acosten a nosaltres, coneixedors de la nostra experiència i qualitat en el treball. I es que, la fidelitat i confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres ens ajuden a seguir creixent.