Tallers Soler 

Modernitat, mobilitat, servei i qualitat

Dedicats al bobinatge, reparació i venda de motors elèctrics i bombes d’aigua amb seus a Vilanova i Vilafranca. Una de les característiques que ens ha acompanyat al llarg de més de 50 anys ha estat la capacitat d’adaptació i la importància que hem donat sempre a la qualitat del servei.

Degut a l’augment del cost de la mà d’obra la nostra feina està cada vegada més vinculada a la venda. Aquesta evolució del mercat ens ha fet créixer comercialment, oferint un gran ventall de marques i productes al nostres clients. En els darrers anys, hem apostat per millorar les nostres instal·lacions, construint un banc de proves elèctric i hidràulic que permet fer proves a motors fins a 430 kw i proves hidràuliques fins a 170 kw amb un cabal de 180m3/h.

Hem millorat també aspectes en el procés de reparació, amb un forn d’assecat de gran capacitat que ens permet que tots el motors bobinats a Taller Soler siguin envernissats i posteriorment assecats a una temperatura de entre 90-120Cº, i no a l’aire, millorant notablement el resultat de l’aïllament. Una altre millora ha estat incloure en el procés una màquina de sorrejar amb micropartícules de corindó, això ens proporciona una neteja dels materials fèrrics molt més efectiva i duradora.


Vilafranca del Penedès:
Riera Gran nº 6. Pol.Ind. Domenys I
Veure Mapa


Vilanova i la Geltrú:
Ronda Ibèrica, 3 Nau 10
Veure Mapa