Campás Gráficas 

Actualment ens podem considerar una de les impremtes amb més experiència del sector, ens avalen 100 anys acomplint amb les necessitats d'impressió dels nostres clients.

Ens caracteritzem per la qualitat i la rapidesa d´entrega en totes les nostres feines realitzades, gràcies a un personal qualificat i una maquinària d´última generació, tant en la pre-impressió (CTP i Plotter) com en la impressió (òfset).

Disposem d'una gran varietat d´opcions en qualsevol tipus de format, per tant, oferim al nostre client, la possibilitat d'imprimir des d´una targeta de visita, fins a un llibre o un cartell.

SERVEIS

És sense cap dubte un dels sector on els canvis són cada dia més importants, per aquest motiu GRÁFICAS CAMPÁS, ofereix la possibilitat d'imprimir en: Òfset, digital i gran format, així com el disseny gràfic i altres serveis complementaris d'impressió.

 • Impressió ÒFSET: Amplia gamma d'impresos de gran qualitat en tot tipus de paper. Sistema ideal a partir de 200 exemplars de: targetes, sobres, cartes, folletons, cartells, adhesius, llibres, revistes, albarans, exemplars numerats, impresos comercials, etc…
 • Impressió DIGITAL: Directa de l'ordinador, per a tiratges curts i amb l'avantatge de reduïr costos sense que es vegi afectada la qualitat.
 • Impressió GRAN FORMAT: Per a cartelleria de gran tamany que serveix per a tot tipus d'esdeveniments tals com: Congressos, Fires, Presentacions, Decorats o Anuncis.
 • DISSENY GRÀFIC: La nostra secció de Disseny gràfic estarà a la seva disposició per interpretar la seva idea fins a la confecció del document. Treball integral on apareixen totes les seccions de GRÁFICAS CAMPÁS.


 • SERVEIS COMPLEMENTARIS

  Un cop acabada la impressió GRÁFICAS CAMPÁS ofereix una sèrie d'acabats per a millorar la qualitat i la originalitat dels impresos.

 • Plastificats o Pel·liculats amb brillantor o mat. Es recomana en feines amb grans fons o en feines on s'ha previst que hi haurà una gran manipulació. Sense cap dubte millora la qualitat del producte final.
 • Reserves UVI. Serveix per a ressaltar una part en concret de l'imprès, tot i amb formes irregulars. Molt utilitzada en la combinació de pel·liculats amb brillantor i amb mat. Amb un acabat modern i de gran qualitat.
 • Troquelats. Quan per exigències creatives o operatives es tallen els impresos amb formes irregulars. Ideal per la seva originalitat final.
 • Serigrafia: Sistema d'impressió utilitzat per imprimir sobre quasi tots els materials com ara: suports plàstics (policarbonats, metraquilats), fusta o alumini i cartolina. Per a la impressió de cobertes de llibres, carpetes, etc…