GH Catalunya, S.L. 
TECNOLOGIA PRÒPIA. Àmplia gamma de components i grues · Prestacions avançades · Disseny robust, fiable i de mínim manteniment · Fabricació integral de tots els components.

LES NOSTRES INSTAL.LACIONS I PROCESSOS, EL AVAL DEL TREBALL BÉ FET. Modernes tecnologia de disseny · Processos productius especialitzats en la fabricació de grues · Maquinària d'última generació.

EL VALOR DE LA NOSTRA EXPERIÈNCIA. Més de 50 anys fabricant grues · Més de 80.000 unitats venudes · Aprofitant tots les oportunitats per aprendre i millorar el nostre producte.

GRAN EXPERIÈNCIA, MILLOR QUALITAT. Les creixents exigències dels nostres clients ens han portat a desenvolupar una dinàmica permanent de millora · Disseny i fabricació basats en les normes IEC i FEM · Rendibilitat i seguretat · Empresa certificada ISO 9001

FLEXIBILITAT I PERSONALITZACIÓ. Equip de disseny qualificat i experimentat en anys de servei · Solucions específiques als requisits dels nostres clients · Empresa líder en la fabricació d'equips especials.