Fusteria Rafel Cos 
Benvinguts a FUSTERIA RAFEL COS, una empresa familiar amb més de 75 anys d'antiguitat dedicats al treball en el sector de la fusta i l'ebenisteria.

A FUSTERIA RAFEL COS disposem de 350 m2 dedicats a la fabricació d'elements de fusteria per la construcció i interiorisme. Les instal·lacions queden dividides pels departaments de:
TALLER
Disposem de taller propi per la fabricació de portes de mides especials, mobles a mida, armaris, bastiments amb la porta d'entrada massissa, encadellats, etc · Utilitzem fustes massisses com el roure, melis, flandes, iroko, niangon, faig. Per les portes d'interior les xapes més diverses: cirerer, cedre, wengue, faig estofat, roure.

EXPOSICIÓ
Tenim a disposició dels nostres clients, una extensa exposició de portes d'interior amb xapes de fustes nobles: cirerer, cedre, wengue, faig estofat, roure. Portes lacades llisses i de disseny, portes blindades, frontals de portes d'armaris i vestidors.

FERRETERIA
Oferim una cuidada selecció de manetes de les millor marques amb diferents acabats i qualitats, així com tancaments i panys de seguretat.

Directament dels nostres tallers a casa seva; fem el seguiment de les obres des del principi fins al final. Prenem mides, dissenyem, estudiem el projecte i assessorem als nostres clients fins a l'últim detall.

Tancaments · Portes · Parquet · Armaris · Vestidors · Mobles de cuina · Escales i baranes · Fusteria per exterior · Revestiments · Reformes · Persianes i motors · Finestres i balconeres.