Transportes Miquel Benavent S.L. 
ÀMPLIA FLOTA DE VEHICLES: La nostra extensa flota amb vehicles de totes les capacitats i característiques, ens posiciona com una empresa líder en el mercat.

TRANSPORT DE MERCADERIES: Tenim una llarga experiència i som especialistes en el transport de mercaderies per carretera, de qualsevol tipus i mida.

TRANSPORT FRIGORÍFIC: Som especialistes en el transport frigorífic, un servei que requereix més especialització i que per aquest motiu cuidem al detall com i en quines condicions es realitza.

EMMAGATZEMATGE DE MERCADERIES: Tenim una llarga experiència i som especialistes en l’emmagatzematge de qualsevol tipus i mida de mercaderia.

Som una empresa fundada l’any 1974 dedicada al transport de mercaderies per carretera. A Trans Miquel Benavent tenim una llarga experiència en el sector de les agències de transport i oferim un servei de qualitat. Les nostres instal·lacions permeten realitzar un servei en òptimes condicions.
La filosofia de treball de la nostra empresa es basa a posar a la disposició dels clients una perfecta conjunció de qualitat i servei que ens ha permès cobrir amb èxit línies regulars de tràfic per carretera, amb una màxima eficàcia quant a puntualitat.

Consulta la nostra pàgina web per una informació ampliada.