APC Europe, S.A. 

El nostre objectiu és ajudar als animals a créixer.

 


APC és el més gran productor mundial de proteïnes funcionals. Des d'ingredients d'alta qualitat per a ramaders, fabricadors de pinsos i companyies d'aliments per a mascotes fins a productes complets de nutrició animal per a usuaris finals, oferim solucions innovadores que ajuden a millorar la vida dels animals.

La ciència de les proteïnes funcionals
Les proteïnes funcionals són una mescla complexa de proteïnes biològicament actives que ajuden a mantenir la funció immunològica normal. Les proteïnes funcionals de APC es deriven de components únics que es troben en la sang bovina i porcina, i són consumides per milions d'animals a tot el món.

La tecnologia que usa APC per separar les fraccions de plasma és similar a la tecnologia utilitzada per al processament de llet en la indústria làctica i la separació de plasma als bancs de sang. De fet, se'ns han atorgat 20 patents als Estats Units i Europa relacionades amb la recol·lecció, el processament i l'alimentació de proteïnes funcionals.

La recerca contínua és imprescindible per al nostre èxit. Enfortint el nostre coneixement i compartint el que sabem amb líders de la indústria, persones influents i acadèmics. Els experts en la matèria de APC han escrit centenars d'articles publicats en revistes científiques reconegudes internacionalment. APC també patrocina la recerca universitària i comercial per avançar en la comprensió de les proteïnes funcionals i el seu impacte positiu en la nutrició animal.