Piscines XP 

Piscines

A Piscines XP construïm il•lusions. Vine a veure’ns, explica’ns com t’agradaria que fos. Ens encarreguem de tot, des del disseny harmonitzant amb el paisatge, a la construcció i el manteniment. Ens tens a la teva disposició els 365 dies de l’any. Si ens necessites, en 24 hores com a màxim ens tindràs resolent el problema pel qual ens has cridat. Tots els materials que emprem, tant per a la construcció com per a la depuració, són de primeres marques i, quan lliurem un pressupost, li facilitem tota la informació possible sobre els components que s’inclouen en el mateix perquè puguis comparar i saber des del primer moment els elements que compondran la teva piscina, depuradora i altres instal•lacions, evitant així sorpreses d’última hora. Aquest és el nostre compromís i la base per a la teva confiança.

Reformes

Desitges reformar la teva llar? Compta amb la nostra experiència, t’oferim els nostres serveis professionals en obra de paleta, lampisteria, calefacció, electricitat, pintura , mobles de cuina i bany.

Spa

Els SPAS tenen enormes beneficis terapèutics i són recomanats per fisioterapeutes i professionals de la salut. L’aigua calenta, el massatge suau i els hidrojets ajustables poden relaxar els músculs, alleujar la pressió i alliberar la tensió. Si desitges instal·lar un Spa a casa teva , pots escollir entre Spa de Moble o Spa d’Obra. Són el lloc ideal per relaxar-se al final d’un llarg dia, un lloc divertit per a una reunió d’amics, i lloc romàntic per a una vetllada amb la teva parella...