BCN Trasvases 
Ens hem especialitzat en l'emmagatzematge de diversos tipus de productes i mercaderies, així com en el transvasament i envasament de productes sòlids i líquids.

BCN TRANSVASAMENTS, SL, està en possessió de llicències per a l'emmagatzematge de productes químics catalogats, productes per a la cosmètica o alimentària i altres tipus de productes no classificats · La nostra experiència i dedicació ens ha permès obtenir el certificat en el nostre sistema de gestió de la qualitat per AENOR segons la norma ISO 9001:2000.

TRANSVASAMENTS DE PRODUCTES QUÍMICS
Disposem de les instal.lacions necessàries per al transvasament i barreja de productes químics, líquids o sòlids, i poden envasar en envasos des 100grs, fins contenidors de 1000 litres o cisternes. Els transvasaments es poden realitzar des de camió cisterna, contenidors, big-bags, sacs de paper o plàstic, bidons metàl.lics o bombones i ampolles de plàstic, a qualsevol tipus d'envàs o dipòsit ia la inversa. Podem fer canvis d'etiquetes o reallotjaments de càrregues i estem en disposició de proporcionar als nostres clients envasos nous o recuperats per al transvasament dels seus productes.

EMMAGATZEMATGE I DISTRIBUCIÓ
Realitzem la gestió completa d'emmagatzematge i distribució de productes químics o qualsevol altra mercaderia ja que disposem d'unes instal.lacions de més de 1600 m2 amb capacitat per a més de 1200 palets i amb tots els permisos necessaris. A més disposem d'una zona exclusiva i adaptada per a l'emmagatzematge de productes químics per a ús alimentari i de substàncies químiques catalogades. A través del nostre sistema informàtic controlem la gestió d'estoc. Podem treballar també a través del seu propi programa informàtic.

TRANSPORT
Lliurem el gènere a la seva agència de transport o coordinem la gestió i el lliurament de la seva mercaderia. Preparem la documentació necessària per al lliurament dels seus productes, inclosos ADR.