Brastem 

BRASTEM DE VÁLVULAS E INSTRUMENTACIÓN SL és una empresa creada l’any 2000, amb més de 25 anys d’experiència, dedicats a l’ Instrumentació  i Vàlvules de Control per a processos industrials amb el serveis d’Assistència, Reparació, Calibració, Verificació i Ajust de tot tipus de vàlvules industrials i instrumentació. 

 

La missió de BRASTEM és donar solucions factibles a la reparació de tot tipus de vàlvules, oferint la màxima rapidesa i professionalitat.

Reparem tot tipus de vàlvules: Comporta, Globus, Pistó, Papallona, Bola, Retenció, Diafragma, Regulació d’2 i 3 vies amb accionament pneumàtic i / o elèctric amb i sense fuelle. Reductora de pressió, Auto-reguladora, Termostàtica, Purga de llots, Purga de Sales.

Practicament de totes les marques existents en el mercat (antigues i actuals): Klinger, Baelz, Samson, Ari, Arca, Spirax Sarco, Regeltechnik, Conflow, Gestra, Best, Fluxotrol, Italvalvole, Landis, Delta, MecRela, Sauter, Mait, Spriano, Jucker, Cavo, Merli, Carraro, OMC, Honeywell, Fisher , Gulde, IWKA, Foxboro, Masoneilan, Leser, Brooks, Keystone, Walthon, Hydra, Hydint, Nacional, Crosby, ABCO, VYC, Tosaca, etc.

Comptem amb taller de mecanitzats, banc de proves pneumàtic i hidràulic. Reparem, rectifiquem i tarem Vàlvules de Seguretat i Alivi, ajustades i comprovades mitjançant manòmetres calibrats i certificats, amb el seu corresponent Certificat de Tara.

Reparem posicionadors pneumàtics i electropneumàtics per a vàlvules de control. Reguladors pneumàtics de pressió, temperatura, receptors, registradors de Foxboro, OBSA, Spriano, Mait, OMC, SMC, etc.