Cobas Baix Llobregat 

Experts en construcció, moviments de terres, projectes i obres, edificació d'obra pública i obra particular.

A la nostra empresa malgrat que és una empresa jove de 12 anys, tenim l'experiència de 40 en el sector de la construcció i moviments de terres, ja que som la segona generació familiar, en què els fills vam decidir muntar la nostra pròpia empresa . En aquests 40 anys hem participat en grans infraestructures a Barcelona i els seus voltants. Sobretot fent moviments de terres, que posteriorment es van anar afegint nous reptes, com l'edificació i construcció d'habitatges a la zona del Baix Llobregat.

En l'actualitat, la nostra empresa està capacitada per emprendre tot tipus de projectes i obres, tant d'edificació com d'obra civil.

Equipament i maquinària per a construcció, obres i moviments de terres

La nostra llarga experiència, capacitat d'adaptació i innovació, compromís de qualitat, tecnologia, fiabilitat financera i voluntat de servei, fan que puguem oferir les solucions i realitzar els projectes d'obres en les millors condicions d'eficàcia i competitivitat.

La nostra empresa disposa de maquinària pròpia per als moviments de terres, vehicles per a reparacions i eines per executar tot tipus d'obres, ja sigui a nivell particular, d'empresa o d'Administracions Públiques. Malgrat la difícil situació que està passant el sector de la construcció, volem seguir oferint als nostres clients el millor, tenint en compte que la millor propaganda que podem oferir és un treball de qualitat, en els terminis sol·licitats, amb el millor personal qualificat, educat i respectuós.

La qualitat i la confiança dels nostres clients són el nostre major orgull

La nostra empresa s'ha fet mereixedora del suport i confiança dels seus clients, i gràcies a ells i al sempre creixent nivell d'exigència de l'empresa, hem pogut escometre amb garanties d'èxit en tots els projectes en què hem participat.

Cobas Baix Llobregat, S.L., vol seguir adquirint experiència i poder seguir moltes generacions més.