Relats 

Relats és una empresa familiar catalana fundada el 1957 a Caldes de Montbui (Barcelona) per Vicenç  Relats  Arimón. Una empresa altament internacionalitzada, que fabrica tubs aïllants elèctrics i tèrmics flexibles, fundes de protecció mecànica i de reducció del so i components d’aïllament electromagnètic, especialment aplicables als sectors de l’automoció i el transport col·lectiu - l’aeronàutica i el ferrocarril-, de l’electricitat i l’electrodomèstic i de les energies renovables.

A Relats dissenyem i produïm una àmplia gamma de productes amb un substrat tèxtil per a sistemes motors, de frens, per a cables push pull, tubs de goma i metàl·lics, entre molts altres.

El Grup Relats està present en quatre continents, a través de les sis plantes de fabricació (a Catalunya, a la Xina, a Mèxic, al Marroc, a Romania i al Vietnam), magatzem i centre de distribució al Japó i oficines tècnic-comercials i distribuïdors per tot el món.

Sempre atents a desenvolupar noves solucions tècniques per a nous mercats, a través de la recerca i la innovació tecnològica contínues, hem aconseguit nombroses certificacions de qualitat com la ISO9001 per a la fabricació industrial, la IATF16949 per al sector de l’automoció i l’EN9100 del sistema de qualitat total per al sector aeronàutic. Relats, SA està a més certificada amb ISO 14001, certificació del sistema de gestió mediambiental.