El Salero Diferentte 

Local relajante para almuerzos, meriendas, fiestas privadas o reuniones de trabajo concertadas, servicio de catering, cursos de cocina, detalles para regalar... y mucho más!!

Queremos dar a conocer nuestro amor por el TÉ no solo sirviéndolo con todo detalle en nuestro local, sino también poniendo a la venta los 100 tipos que tenemos entre Tes Verdes, Rojos, Negros, Oolongs, Puros, Rooibos, Infusiones de Frutas y Ayurvedas o Relajantes.

También el esmero, la clase y la dedicación con la que presentamos detalles para regalar. Con o sin TE, artículos con un toque siempre con mucho SALERO para que sean regalos DIFERENTtes!

Oferta desayuno a 2'90. Mini bocata con jamón, queso, fuet, atún, bull blanco... o bikini... con café con leche, cortado, café solo o té.

CÀTERINGS
Tens gent a casa per dinar i no tens temps de l'enrenou que això suposa? Nosaltres cuinem per tu, des d'un pica-pica informal al plat més elaborat que que et vingui de gust oferir als teus convidats. Informat de totes les nostres opcions i queda d'allò més bé amb els teus sense acabar esgotat després de preparar-ho tot i gaudeix de la festa com et mereixes!!!

FESTES CONCERTADES.
Vols celebrar qualsevol esdeveniment en un lloc privat? Una festa d'aniversari, reunió d'amics, companys de feina... A El Salero DeferentTE podràs gaudir d'un espai només per a tu i els teus, llogant tan sols la sala o servint-te nosaltres el menjar amb plats cuinats íntegrament per nosaltres i fets a la teva mida. Vine a veure el nostre local i diga'ns quines són les teves necessitats o els teus desitjos. Segur que podrem oferir-te el que busques.

Menú d'executius per encàrrec en saló privat o semi- privat, per 25 €.
Vols fer un dinar de negocis en un lloc íntim, amb menjar casolà mentre parles de feina amb els teus companys, col·laboradors o clients? Fes la teva reserva amb 24h com a mínim d'antelació, et donarem els nostres plats a triar i podràs gaudir de tota la intimitat que la teva reunió mereix a l'hora que tots vosaltres degusteu l'àpat que heu decidit cuinat només per vosaltres. I recordeu que si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària nosaltres ens adaptarem a les vostres necessitats.

Iniciativa SOLIDÀRIA en marxa....
Vina a col·laborar amb nosaltres i pinta un somriure a qui més ho necessita! ....a partir d'ara tenim un CAFÉ PENDIENTE o un DESAYUNO PENDIENTE al nostre #salerodiferentte #cafesolidari #cafependiente