Mayder 

Mayder Estampacions Metàl·liques va ser creada el 1955 per Sebastià Costa i Llobet com una empresa dedicada íntegrament a la matriceria.

 

Després de gairebé tres generacions, Mayder ha evolucionat per donar resposta a tot tipus de projectes relacionats amb peces metàl·liques compaginant l'experiència acumulada amb les noves exigències del sector i de la societat contemporània.

Actualment, el servei que ofereix Mayder es caracteritza per tres eixos fonamentals:

  • El projecte integral: Controlem i assessorem tot el procés d'enginyeria, disseny, fabricació i acabat del producte a les nostres instal·lacions i tenim una visió global de tot el procés. És per això que podem oferir la fabricació de prototips, pre-sèries i sèries tant curtes com llargues.

  • Modernització: Actualitzem constantment la nostra maquinària per optimitzar el procés de fabricació i oferir un servei d'avantguarda en tots els sentits. Treballem amb maquinària de tecnologia de control numèric i comptem amb màquines de punxonat, tall làser, plegat i tot tipus de soldadures.

  • Especialització: Estem especialitzats en el desenvolupament i realització de projectes personalitzats i a mida. Entre d'altres especialitzacions, hem treballat en projectes per sectors tant diversos com el ferroviari, l'energia solar, l'electrònica, la il·luminació, el material de laboratori o el mobiliari.