Avanza. Assistència Domiciliària 
Avanza. Professionals a casa teva.

SAD
El Servei d'assistència domiciliària (SAD) és un servei a domicili per a persones amb dependència, bé sigui total o parcial i que per qualsevol motiu, transitori o permanent, necessiten l'ajuda d'un cuidador/a per a realitzar les activitats de la vida diària.

Així Avanza s'ha creat amb l'esperança de ser l'alternativa a l'ingrés en institucions, posant a la seva disposició tot un ventall de possibilitats que permetin que la persona resti al seu entorn el màxim de temps possible, rodejat dels seus familiars i amics.

Per què escollir Avanza?
Perque apostem per donar un servei de qualitat, centrant-nos als petits pobles i treballar amb proximitat generant seguretat, familiaritat i tracte humà.

Com funciona la nostra empresa?
El primer que fem es una valoració del domicili i de les hores exactes que necessiteu, després una infermera s'encarrega d'elaborar un PIAI, es a dir, un pla integral d'actuació individual i busquem la cuidadora que millor s'adapti a les teves necessitats..

Tant els nostres clients com les treballadores tenen un número d'emergència que poden trucar en cas que ho necessitin, 24 hores al dia 365 dies a la setmana.

Explican's les teves necessitats, ja sigui per telèfon o a travès del nostre formulari que trobaràs a la pàgina de contacte. Concreta una cita amb nosaltres!

NETEGES
Netegem la teva llar:

  • De forma rutinària: Anem cada setmana les hores que et convingui!
  • De forma esporàdica: Si tens un aniversari, una mudança o simplement necessites un dia ajuda, truca'ns!
  • Neteges de manteniment: Oferim servei de neteges de manteniment en tot tipus d'instalacions, oficines, industries...
  • SERVEIS EXTERNS
    Fisioterapia · Infermeria · Manicura i pedicura · Podologia · Altres...

    Truca'ns per una reunió o demana'ns un pressupost.