Cortiada Joan S.A. 
Joan Cortiada, S.A. és una empresa amb una àmplia i contrastada experiència en el sector de la maquinària agrícola que des de fa dècades oferim als nostres clients assessorament tècnic especialitzat i personalitzat en l’adquisició de maquinària per tal d’oferir cadascun dels seus clients el producte que més s’adeqüi a les seves necessitats.
Amb aquesta finalitat posem a la seva disposició un ampli estoc de productes agrícoles, de jardineria, forestals, productes per a l’horta, ferreteria, maquinària i remolcs agrícoles.
Tots els productes del nostre catàleg estan avalats per les marques més punteres en els seus respectius sectors el que fomenta l’objectiu de la nostra empresa, que és donar als nostres clients un servei de qualitat i garantia.

Agricort, S.L. és una empresa amb una àmplia i contrastada experiència en el sector de la maquinària agrícola on oferim als nostres clients assessorament tècnic especialitzat i personalitzat en l’adquisició de maquinària per tal d’oferir cadascun dels seus clients el producte que més s’adeqüi a les seves necessitats. Amb aquesta finalitat posem a la seva disposició un ampli estoc de productes agrícoles, de jardineria, forestals, productes per a l’horta, ferreteria, maquinària i remolcs agrícoles.
Tots els productes del nostre catàleg estan avalats per les marques més punteres en els seus respectius sectors el que fomenta l’objectiu de la nostra empresa, que és donar als nostres clients un servei de qualitat i garantia. www.caseih.com