CMR 

Creada en l'any 1977, des de les nostres instal·lacions d'Hospitalet, oferim eines de tecnologia punta per a respondre a les necessitats de la indústria i el comerç. Els nostres productes estan basats en la qualitat i el servei als nostres clients distribuïdors.

Durant els anys transcorreguts hem anat ampliant les nostres capacitats de treball i productes amb la finalitat de satisfer les demandes que ens feien els nostres clients i intentar que, amb els nostres productes l'usuari final assoleixi reduir els seus costos.

En l'actualitat disposem d'un valor humà consistent en 14 persones, les quals portem treballant junts durant molts anys i estan totalment integrats en el projecte de l'empresa. Així mateix comptem amb un parc de maquinària consistent en set maquines soldadores IDEAL amb capacitat per a soldar cintes des de 4 mm. Fins a 80 mm., tant bimetall com d'acer carboni, alimentació, fusta, etc. i de maquines de control numèric, fins a un total de 15 per tot el que respecta a l'afilat i rectificat d'eines de tall.

Les nostres obsessions són tres:

  • SERVEI: Servei de 24 hores a qualsevol punt d'Espanya i Portugal.
  • QUALITAT: Sempre contem amb fabricants de primera línia que basin els seus productes en unes exigències de qualitat alta. No ens serveix amb una simple relació client-proveïdor sinó que exigim als nostres fabricants una total implicació en els nostres projectes.
  • PREU: Tan important és donar servei com qualitat però mantenim aquests estàndards sobre la base d'uns preus els quals ajuden als nostres distribuïdors a poder tenir una presència en els seus mercats important. En l'espera podran gaudir i els serà d'utilitat la nostra pàgina Web, els vam saludar cordialment.