Weda Transmisiones 

WEDA TRANSMISSIONS, S.L.

Empresa dedicada a la comercialització d'una àmplia gamma de peces i accessoris imprescindibles per a qualsevol element de transmissió de potència, distribuint al costat de reductors de velocitat de primeres marques europees, corretges industrials BAN, variadors i reenviaments angulars PIV, tensors RESATEC, cadenes Tsubaki, politges trapezoïdals i dentades, pinyons i bandes transportadores, entre altres, sent una característica principal la fabricació pròpia de engranatges especials i la mecanització de peces en els nostres propis tallers.

La Història

WEDA TRANSMISSIONS, SL és una empresa jove que va ser creada el 1994, encara que els seus responsables tenen una àmplia experiència anterior en el sector. És una empresa familiar catalana coneixedora dels seus punts forts i també de les seves limitacions.

L'Equip Humà

S'ha volgut anexorar un conjunt compost d'una dilatada experiència (seu creador compta amb gairebé 40 anys en el sector) enfront d'una majoria molt jove, dinàmica i amb gran il·lusió per la qual l'empresa aposta fermament oferint continus cursos de formació.

Els Productes

El catàleg de productes de WEDA TRANSMISSIONS, SL està integrat per una àmplia gamma de peces i accessoris imprescindibles per a qualsevol element de transmissió de potència, distribuint al costat de reductors de velocitat de primeres marques europees, corretges industrials BAN, variadors i reenviaments angulars PIV, tensors RESATEC, cadenes Tsubaki, politges trapezoïdals i dentades, pinyons i bandes transportadores, entre altres, sent una característica principal la fabricació pròpia de engranatges especials i la mecanització de peces.

La Filosofía

El client està considerat com la principal estratègia del negoci, oferint sempre una atenció directa, pròpia d'empreses familiars com WEDA TRANSMISSIONS SL un servei immediat i constant i la seguretat d'estratègies oferint l'opció que més s'ajusta a les seves necessitats amb la millor relació qualitat-preu.

Davant del Segle XXI

Les eines informàtiques fan possible la modernització de l'empresa tant a nivell extern, potenciant la comunicació (a través de pàgines web), com a nivell intern, potenciant les solucions tècniques i creant d'aquesta manera dissenys industrials personalitzats i exclusius per a cada projecte. La nostra empresa compleix amb els requisits bàsics de la norma internacional ISO9002/94. Versatilitat: La millor Aposta El que fa de WEDA TRANSMISSIONS SL una realitat en creixent evolució és la seva immensa possibilitat d'adaptació, ja que pot oferir solucions professionals a qualsevol sistema productiu, pel que els sistemes de fabricació actuals han de prendre, sens dubte, bona nota d’això.

Versatilitat: La millor Aposta

El que fa de WEDA TRANSMISSIONS SL una realitat en creixent evolució és la seva immensa possibilitat d'adaptació, ja que pot oferir solucions professionals a qualsevol sistema productiu, de manera que els sistemes de fabricació actuals han de prendre, si dubte, bona nota.