Firvotex 

L'any 1989 va néixer Firvotex, una serralleria que des de les seves origens està situada al barri de Grácia, a Barcelona.

Inicialment al carrer Providència, 81 i des de l'any 2005 al cèntric carrer Escorial, 100. On actualment ens podeu trobar.

Firvotex és una petita serralleria dirigida per Fernando Gómez, professional que compta amb una experiència en el sector de més de 35 anys. Pertany al Gremi de Serrallers de Catalunya i a APECS (Associació Professional Espanyola en Serralleria i Seguretat).

Des dels inicis han estat molts els clients que han dipositat la seva confiança en els productes i serveis, que oferim, no solament del barri, on ens consideren com a uns veïns més, sinó de la resta de l'àrea metropolitana de Barcelona. Firvotex no és una serralleria que guanyi clients per publicitat, sinó pel boca a boca, d'aquí l'èxit després d'aquests anys.

Pel que els convido al fet que visitin la nostra tenda o es posin en contacte amb nosaltres, els assessorarem sense cap compromís sobre que sistemes de seguretat s'ajustarien millor a les seves necessitats.