Metransa 

Empresa

Des de 1977, METRANSA ve desenvolupant una important activitat tant comercial com industrial, al sector de subcontractació del decoletatge.

METRANSA és especialista en la fabricació de peces per arrencada de material, en petites, mitjanes i grans sèries, oferint els seus productes incloent acabats superficials.

METRANSA no disposa d'un producte propi. És per aquesta raó que el nostre producte és el servei al client, la qual cosa ens permet diversificar la nostra oferta i experiència. qualitat

L'equip assignat a aquest departament realitza una acció de suport a l'activitat bàsica de l'empresa, que és la producció, i té per objectiu primordial garantir als nostres clients que les peces que per a ells fabriquem, compleixen tots els requisits i especificacions indicades en els seus plànols i per això s'ajusten a les expectatives esperades.

Servei i flexibilitat

El nostre departament de producció planifica i corregeix diàriament el control de programacions de comandes ajustant-se als requeriments de terminis de lliurament.

El departament d'expedicions disposa de la maquinària adequada per a controlar volums, quantitats i pesos, identificant els productes envasats, així com informació constant de producció per al compliment dels lliuraments en els seus terminis concertats.