Fontaneria Terrassa 

Fontaneria Terrassa és una empresa que compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector i està enquadrada al món de la construcció, sent la seva especialitat la lampisteria i l'electricitat.

Realitzem tot tipus d'instal·lacions en l'àmbit domèstic i industrial

QUINS SÓN ELS NOSTRES OBJECTIUS?

Amb la trajectòria i l'experiència que ens recolza, comptem amb un equip de professionals preparats per realitzar qualsevol tipus de treball dels anteriorment citats que requereixin els nostres clients.

En Fonteneria Terrassa ens fem partícips de la demanda actual del mercat de treball i per això ens exigim el màxim de rigor en els nostres compromisos laborals.

Oferim la garantia de qualitat, el seguiment i el rigor a tot tipus de detall, amb la mesura de qualitat-preu en tots els nostres treballs, que sempre es realitzen amb la tecnologia d'avantguarda i els test de qualitat que es requereixin en qualsevol obra.

QUINS AVANTATGES TÉ CONTRACTAR ELS NOSTRES SERVEIS?

Els avantatges que ofereix la nostra empresa són clares i de gran profit per als nostres clients, oferint pressupost a la mesura.

Comptem amb la coordinació necessària perquè tots els nostres professionals puguin efectuar els treballs amb tot rigor i la qualitat que ens exigim, sent aquesta nostra premissa de treball.

En la nostra trajectòria professional hem comptat amb clients situats a Terrassa, tals com IMVIVSA, ATERBA, IMMOBILIÀRIA AMBAR, DENIA&FORNELLS, CONSTRUCCIONS SEGURA, CONSTRUCCIONS FILLS DE MORCUENDE, BC PATRIMONI, BZ-210 PROMOCIONS, CONSTRUCTORS QUERA i altres empreses situades a la província de Barcelona, com ESTUINVEST S.L. entre uns altres.