Dalmec 

Enllaços

Canal de Youtube

DALMEC és capdavanter mundial des de fa 50 anys en la producció de manipuladors industrials.

Amb el seu propi equip tècnic d'experiència, respon als nombrosos interrogants de la indústria mundial quant a movimentació. Cada activitat, des del projecte a la producció, fins a les proves finals es desenvolupa exclusivament pel personal de DALMEC.

DALMEC ha produït més de 50.000 manipuladors, utilitzant els millors components del mercat i sotmetent-los a curoses proves que garanteixen l'operativitat contínua i segura en el temps. Gràcies al seu sistema pneumàtic, els manipuladors DALMEC permeten a l'operari el moviment de productes en absència de pes i en qualsevol direcció de l'espai. Sigui que es tracti de transferència, rotació, inclinació o posicionament d'un producte, l'operació de moviment és precisa, ràpida i totalment segura. D'aquesta manera es té la possibilitat d'optimitzar l'ús dels recursos humans, amb major rendibilitat en el treball, de fet càrregues amb un pes de fins a 800 Kg. Poden ser mogudes per un sol operari.

En qualsevol sector d'activitat- automobilístic, fosa, alimentari, sanitari, electrònic, metalúrgic, químic, etc.- cada manipulador és fruit d'enginyoses solucions tècniques personalitzades a les vàries problemàtiques de presa i movimentació. Forma i execució dels braços, nombres i tipus d'articulacions, concepció i dinàmica dels útils de presa, són determinats a mesura en cada manipulador en funció de les exigències particulars.