Leo Industrial 

LEO industrial, S.A. va ser fundada l’any 1985. Amb més de 35 anys dedicats a la fabricació de components per a l’automoció, especialment en retrovisors i pilots per a vehicles industrials d’on disposem d’una amplia gama de producte propi, i producte fabricat en exclusiva pel client.

Tantmateix ens dediquem a la injecció de peces de tot tipus de termoplàstics per a empreses d’altres sectors: hostelería, piscines, perfumería, elèctric, etc.

Transformem tot tipus de termoplàstics com ABS, polipropilè, polietilè, poliestirè, poliamida, resina acetàlica, metacrilat, policarbonat, SAN, TPV, TPE, càrregues de fibra de vidre, càrregues ignífugues, etc.

En les nostres instal·lacions de 1300m2 disposem de maquinària renovada (compresa des de les 45 a les 270 tones) en els últims anys que ens permeten disposar d’un control del procés i de la peça immillorable.

Amb l’ànim de servei, oferim també tot tipus de manipulats a les peces que fabriquem ja sigui muntatges de conjunts i subconjunts, insercions, etc.

LEO INDUSTRIAL li ofereix la millor i major gamma de serveis i productes del mercat, amb una gran relació qualitat-preu, el que ens converteix en un dels referents més competitius del mercat.

  • Fabriquem pilots i miralls retrovisors per al sector del vehicle industrial: furgonetes, camions i autocars.
  • Injecció de peces de tot tipus de termoplàstics
  • Transformem tot tipus de termoplàstics.
  • Disposem de 8 màquines d'injecció de plàstic des 55 a 250 tm., Premses d'estampació des de 5 a 60 Tm, així com soldadura per punts i per ultrasons.
  • Experiència en el sector de 40 anys.
  • Horari de 8.00 a 14.00 i 15.00 a 17.00 hores.