Mundi Transports 

MUNDI TRANSPORTS, S.C.C.L., és una cooperativa que es va fundar a l’any 1993 formada per transportistes amb una dilatada experiència dedicada al transport de mercaderies per carretera, local, comarcal i nacional.

Actualment la nostra especialitat és el transport local i nacional urgent, servei porta a porta. El que diríem Servei directe.

Per això comptem amb una flota de vehicles des de la C-15 DKW. Camionetes, camions de fins a 10000 kg, camions amb porta elevadora, tràilers mantinguts sempre en perfecte estat, i una plantilla de conductors amb la formació i permisos necessaris per al acompliment de l'activitat i els treballs encomanats.

Tota la nostra flota està preparada, formada i adequada pel transport de mercaderies perilloses. (ADR).

Per complir amb les pautes de la llei de PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS, s'ha contractat a una empresa externa per a la formació i assessorament de la nostra empresa i treballadors.

Adequant-nos per l'exigència dels temps actuals la nostra empresa posseeix el certificat de Sistema de gestió de la qualitat basat i l'estàndard UNEIX EN ISO 9001:2000.

La nostra empresa disposa d'un magatzem aproximadament de 500m2, per a poder emmagatzemar i gestionar les seves mercaderies.