Stelgrup 

Stelgrup neix a l'inici dels 90 amb vocació i professionalitat en el sector de la detergència i neteja industrial i una marcada i clara voluntat de tractar en exclusiva la problemàtica de cada client dels diversos sectors com l'hostaleria, restauració, hospitals, empreses de neteja , bugaderies, centres sanitaris, residències 3a edat, càtering, etc., a partir de tres principals línies d'actuació.

Rentat tèxtil DELTA

rentaplats KADER

Neteja general STEL

Si la voluntat de servei no es manifestés constantment davant els clients de Stelgrup, no tindríem la satisfacció de fer dia a dia una bona feina i comptar amb la seva confiança.

Tots els productes Stelgrup segueixen els més exigents criteris de qualitat, des d'una estricta selecció de matèries primeres emprades i un curat procés de formulació, a una moderna tecnologia emprada en el procés de formulació, a una moderna tecnologia emprada en el procés de fabricació i envasat .

Amb l'objectiu de millorar la seva capacitat de resposta i acció, el juny de 1998 Stelgrupo adjunta els recursos humans, comercials i tècnics amb DASSOL (empresa fundada el 1982).

Els professionals de Stelgrup compten amb una sòlida formació i coneixements tècnics de reconegut prestigi amb més de 40 anys d'experiència en el sector.

Gràcies a aquest esforç avui estem en disposició d'oferir preus altament competitius en tots els productes amb una acurada i depurada qualitat.