Marc Soler Tèxtil 

Marc Soler Textil és una empresa que es dedica des de 1980 a la fabricació i comercialització de teixits de gènere de punt per trama, amb màquines circulars de gran diàmetre.

Treballem per a molts i variats sectors, i estem avesat a teixir amb diferents matèries i composicions: Polièster, Cotó, Poliamida, Elastòmers, Acríliques, Polipropilè...

Amb el pas dels anys hem anat evolucionant cap a la fabricació d'articles cada vegada més tècnics ja que, a part de l'estètica, creiem fermament en la funcionalitat dels teixits.

A l'oferir la possibilitat de servir articles ja acabats i tintats en peça, posem especial cura en cadascun dels passos del procés. Des d'escollir les fibres més adecuades per a l'ús final de l'article i teixir amb les màquines més modernes i preparades. Jugant amb les estructures i lligats que potenciïn les prestacions del teixit.

Fins a treballar en estreta col·laboració amb els acabadors més qualificats, ja que aquesta, considerem, és la millor manera d'obtenir el millor de cada teixit.

Una de les característiques que ens diferencia dins del sector és la possibilitat d'oferir al client tant articles estàndard de la nostra col·lecció com la possibilitat d'estudiar teixits a mida segons les necessitats de cada client.

La nostar empresa disposa del certificat Oekotex, i molts dels teixits disposen de certificacions i/o anàlisis acreditatius.