Proceys 

Des dels seus inicis en 2000 PROCEYS ha donat solucions industrials d'alta qualitat amb l'objectiu de donar un servei total al client. Ens centrem en tres àrees de negoci: dipòsits per a grups hidràulics, transmissions i assistència tècnica i reparació de maquinària.

En PROCEYS confiem en els nostres productes. La nostra filosofia ens empeny a treballar en equip i a donar sempre un bon servei.

Dipòsits Els Dipòsits per a Grups Hidràulics PROCEYS estan fabricats amb materials de màxima qualitat, utilitzant per a la seva fabricació Xapes Decapades tipus DD11-FEP11, que permeten una fàcil deformació en el plegat evitant que s'esquerdi durant els diferents processos de conformat.

Tots els nostres dipòsits estàndards vénen amb un acabat superficial exterior i interior en pintura al forn a 400º i qualitat Epoxi-Polyester de 80 micres d'espessor en color Negre RAL-9005. Aquest procés li garanteix una excel·lent resistència a la corrosió i als olis minerals.

Transmissions

Fabriquem gran varietat de Rosques Trapeciales segons la norma de Rosca DIN-103 amb tolerància 7H. Models estàndards tals com a cilíndriques, hexagonals, combinades de cos d'acer i casquillo de bronze, amb brida en diferents models, quadrades, etc. De les quals mantenim en els nostres magatzems sempre un important estoc per a lliurament immediat des de Tr 12x3 fins a Tr 70x10.

Models de rosques especials sota plànol dels senyors clients o mostres, tant si és una sola unitat o prototip com una petita o gran sèrie.

Qualsevol d'aquests models es pot fabricar en una gran varietat de materials com a Acer, Bronze en diferents qualitats segons el requeriment de l'aplicació, Inox en diferents qualitats, Llautó i diferents tipus de plàstics com Nylon, Pvc, Delrin, etc.

Actualment estem subministrant a empreses capdavanteres en diferents sectors tals com la construcció de maquinària per a fusta, maquinària per a la deformació, alimentació, envasat, indústria agrícola, sector naval, maquinària per a obra civil, i als principals subministraments industrials de transmissions a nivell nacional i en general a qualsevol empresa que necessiti transmetre un moviment adaptat a les seves necessitats especials.

Reparació i manteniment de maquinària de tall i deformació

  • Premses, cisalles, plegadores, línies de tall, corrons de corbar.
  • Assistència tècnica i recanvis de les marques STILMAX, AJIAL i unes altres.
  • Adequació a la normativa de seguretat per a màquines (plegadores, cisalles i corrons de corbar), Reial decret 12/15.
  • Accessoris: útils de plegat i fulles.
  • Accessoris varis.