Kalidis Finques 

Kalidis Finques desenvolupa la seva activitat des de l’any 1989 a la localitat de Caldes de Montbui, distingida per la seva tradició termal.

 

Ubicada a 25 km de Barcelona a la frontera entre el Vallès Oriental i l'Occidental. Especialitzada en la venda i comercialització d’immobles, tant de promocions d’obra nova com de segona mà, el lloguer d'habitatges, o el desenvolupament i la gestió de Naus Industrials a la zona del Vallès Oriental i Occidental.

Disposa d'un equip de treball amb plena dedicació per a oferir serveis d'assessorament i seguretat als seus clients en qualsevol fase del procés adaptant-se a cada problemàtica particular.  

Al mateix temps l'empresa té convenis de col·laboració amb altres acreditats professionals immobiliaris que abarquen una àmplia zona del territori català, des del Vallès Oriental i Occidental, el Maresme, Barcelona ciutat, la Costa Brava o la Cerdanya i es troba validada per gestionar immobles i productes de gairebé totes les entitats bancàries.

Com a empresa de serveis immobiliaris ens preocupa la nostra presència i imatge a través d'internet. Mirant d'oferir el millor servei i atenció als nostres clients a través de la nostra pàgina web i xarxes socials, i treballant amb importants portals immobiliaris que ens permeten mostrar el nostre producte.

El compromís de Kalidis Finques amb els seus clients ens du a ser membres col·legiats del Col·legi d’APIs de Barcelona, del qual en formem part des del 2010, per tal d'establir les millors pràctiques dins del sector immobiliari i posar a disposició dels nostre clients els avenços, facilitats i millores de la professió.