K2 SM – Subministres Industrials 

Des de sempre K2SM fa de la investigació i el desenvolupament la seva millor presentació en tots els àmbits de la construcció modular i venda de cases prefabricades modulars.

 

Comptem amb els mitjans tècnics i humans necessaris per a aconseguir els nsotres objectius i els dels nostres clients.

EFICIÈNCIA:
Des dels projectes de mòduls i cases prefabricades modulars més senzills als més complexos, el nostre equip d'enginyeria treballa per a optimitzar tant el temps de desenvolupament, com l'execució de cada projecte, ja siguin mòduls sanitaris, cases prefabricades modulars, oficines, etc.

FIABILITAT:
Garantitzada, no només per l'ús d'eines tecnològiques punteres, sino pel recolzament de cents de projectes tancats i desenes de clients satisfets.

VERSATILITAT:
Des del primer càlcul fins a l'enginyeria de Detall, des de la primera idea de cases prefabricades modulars fisn a la protecció de resultats. K2SM cobreix cada fase dels projectes de cases modulars prefabricades d'un client en funció de les seves necessitats específiques.

FORMACIÓ CONTINUA I DIVULGACIÓ DE CONEIXEMENTS:
A K2SM apostem per la millora continua de coneixements, procediments, idees de present i futur... Invertim, tant en la nostra formació contingua per a estar a l'avanguarda del mercat de construccions i cases modulars prefabricades, com en la divulgació dels nostres coneixements dins la comunitat tecnològica.