Tallers Girbau 

Professionals amb molts anys d'experiència en el sector i sistemàticament formats en les tecnologies més modernes, la qual cosa ens permet garantir la resolució de qualsevol intervenció en el vostre vehicle de la manera més professional.

A les nostres instal·lacions podem realitzar qualsevol reparació, des de la més simple i ràpida fins a la més complexa. Des d'intervencions en la mecànica del vostre vehicle, fins a electricitat, electrònica, transmissió, etc. Treballem amb totes les marques del mercat tant en turismes com en vehicles comercials, gasolina o dièsel.Tots els nostres serveis i productes estan garantits i s'adapten a les estrictes normatives de qualitat vigents.

SERVEIS

MECÀNICA GENERAL
Realitzem tot tipus d'operacions de manteniment preventiu i reparació relatives a la mecànica general del vehicle, motor, frens, climatització, amortiment, direcció, sistemes de transmissió (caixa de canvis i embragatge), etc.

MECÀNICA RÀPIDA
Substitució de l'oli motor, filtres, amortidors, motor d'arrencada, alternador, bateria, tubs d'escapament, corretja de distribució, revisions, bugies, càrrega d'aire condicionat, escombretes eixugaparabrises, filtre d'aire, filtre antipol ·len, pastilles de frens, etc.

CLIMATITZACIÓ
Realitzem les operacions de diagnosis, manteniment i reparació del circuit frigorífic, del circuit elèctric i de l'equip de control electrònic en sistemes de climatització automàtica.

VIDRES
Som especialistes en la substitució de vidres i llunes per al seu cotxe i li oferim un servei amb les màximes garanties de qualitat.

DIAGNÒSTIC
El nostre equipament, amb els més moderns útils i aparells de diagnosis, ens permet oferir als nostres clients el més complet i professional servei de diagnosi i reparació integral per a qualsevol dels sistemes del vehicle (motor, climatització, transmissió, frens, confort, suspensió,…

ELECTRICITAT
Bateria, alternador, il·luminació i enllumenat, seguiment i reparació d'instal·lació elèctrica, equipament elèctric interior, bugies, motor d'arrencada, etc.

ELECTRÒNICA
Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes electrònics amb que està equipat el seu vehicle, xarxes multiplexades, unitats de comandament, airbag, climatització, cinturons amb pretensor, ABS, control electrònic d'estabilitat, injeccions electròniques de gasolina i dièsel, sistemes d'encès, etc.

FRENS
Realitzem tot tipus d'intervencions sobre el sistema de frens del seu vehicle, substitució de líquid, canvi de pastilles de fre, reparació de desequilibris durant la frenada, actuacions sobre el sistema electrònic de l'ABS, ESP, etc.

INJECCIÓ DE GASOLINA
Diagnostiquem, mantenim i reparem els diferents sistemes d'injecció de gasolina, des dels més antics fins als d'última generació.

INJECCIÓ DIÈSEL
Diagnostiquem, mantenim i reparem (mecànica, electricitat i electrònica) els sistemes d'injecció dièsel, des dels equipats amb bombes d'injecció rotatives fins als d'última generació (Common rail, injector-bomba, etc.)

MANTENIMENT PROGRAMAT
El seu vehicle ha de sotmetre's a unes revisions periòdiques predefinides. La realització d'aquestes operacions de manteniment li assegura no perdre la garantia donada pel fabricant. Tal com queda acreditat en el Reglament 1400/2002 en el qual es recull la possibilitat de realitzar el manteniment dels vehicles que estan en garantia fora dels serveis oficials de marca sense perdre-la i amb recanvis que no siguin dels comercialitzats pel constructor del vehicle, sempre que aquests siguin de qualitat equivalent.

PNEUMÀTICS
Substitució de pneumàtics, control de desgast, esquerdes, cops, control de la pressió d'inflat, d'envelliment, equilibrat, reparació de punxades, etc. Diagnòstic i reparació dels sistemes de control de pressió automàtic.

CARROSSERIA
Realitzem tots els serveis de carrosseria per deixar el seu vehicle en perfecte estat, reparació i substitució de components, protectors, segelladors, etc.

CARROSSERIA RÀPIDA
Sense necessitat de cita prèvia. El nostre servei de carrosseria ràpida et garanteix un temps mínim d'immobilització del teu vehicle en la reparació de petites ratllades, cops, i desperfectes.

PINTURA
El pintat és un pas important en el procés de reparació de cada vehicle. Tots els panells es preparen adequadament per pintar-se seguint pas a pas les especificacions del fabricador, s'utilitzen imprimacions i segelladors de qualitat, perquè finalment la pintura i la laca s'adhereixin correctament quan aquestes s'apliquin.