Restaurant Can Oliveras 

En un entorn privilegiat i situat al casc antic i nucli de Riells del Fai trobem el restaurant Can Oliveras. Vint-i-cinc anys de tradició familiar, dedicació i esforç cap al client, han estat els nostres pilars per donar un bon servei.

 

Can Oliveras és un restaurant de disseny tradicional, tant en el seu aspecte come n la concepció de la seva carta. Predominen en la seva decoració els tons ocres i amables de la senzillesa, la fusta noble, l'abundància de plantes, el detall rústic, combinats per presentar als nostres clients una oferta gastronòmica abundant i cuidada, de mercat i quan el requereix, d'innovació.

Durant els mesos d'estiu obrim la terrassa per tal que tingueu l'oportunitat d'assaborir els nostres plats a l'aire lliure. L'ambient tranquil i relaxat, les zones enjardinades i l'entron agradable i acollidor, fan d'aquest racó un magnific lloc per aturar-se a fer un àpat.

Destaquen els plats sòlids com la botifarra amb mongetes del ganxet, les carns a la brasa i al forn, els peixos a la planxa o elaborats, els arrossos, les carxofes, els calçots...

Els nostres postres clàssiques, com la crema catalana i la mel amb mató, units a una carta de vins escollida poden acabar d'assegurar l'èxit als paladars exigents.