Panots Jiménez 

Fabricació de panot per a voreres, rigola i altres paviments exteriors.

Panots Jiménez és una empresa familiar fundada l'any 1980. Amb gairebé 40 anys d'experiència i després de diferents ampliacions i millores tecnològiques, Panots Jiménez s'ha situat com a empresa líder en la fabricació de rajola hidràulica per voreres a Catalunya, tant pel volum de producció com per la qualitat dels seus productes.

Les nostres instal·lacions ocupen una superfície total de 14.000 m2, de les quals 3.500 m2 són naus de producció i oficines, la resta és superfície d'emmagatzematge.

Des de l'inici de l'empresa, la qualitat dels nostres productes ha estat l'objectiu principal. Els millors mitjans tecnològics, l'equip humà més capacitat i l'exhaustiva selecció de les matèries primeres utilitzades en el procés productiu, garanteixen la màxima qualitat del producte final.

Tots els nostres materials estan fabricats segons la norma UNE vigents, fet que avala el nostre compromís amb la qualitat i que garanteix la durabilitat i la fiabilitat dels nostres productes.

Panots Jiménez els ofereix la més extensa gamma de models i colors del mercat actual en mesures de 20x20, 25x25, 30x30 i 40x40. En el supòsit que el panot que desitgin no ho trobin en els nostres catàlegs, els preguem contactin amb nosaltres.

Així mateix posem a la seva disposició un servei de transport de material per tot Catalunya. Si necessiten d'aquest servei sol·licitin més informació trucant al 93 844 93 11 o bé enviant un correu electrònic al departament comercial.