JFR Models i Motlles 
Des de 1987 Models i Motlles es dedica a la fabricació de models master, útils de copia, maquetes, calibres de verificació, motllos de escumat, models i utillatges per a la foneria. Tot ell a partir d'una amplia gama de materials com son totes les aplicacions del alumini i resines (epoxi, poliuretans, etc ...).

A partir de febrer del 2014 l'empresa comença una nova etapa, el Sr Arregui, fundador de l'empresa, es jubila i passa a ser gestionada per tres dels seus treballadors. Crean JFR2012,S.L. amb ganes de oferir els mateixos serveis i qualitat que durant tants anys ens han avalat.

Models aposta clarament pel futur. L'aportació de noves tecnologies ens aproximen cada dia més a la qualitat i tendències que el mercat va aportant. Prova de això es la certificació a la ISO 9001:2000.

L'experiència i els nostres sistemes informàtics d'última generació en el disseny de models i prototips en 3D i CAM, ens permeten garantitzar que els nostres projectes estan d'acord amb totes les normes i exigències de cada un dels nostres clients.